Gevelreiniging Mijdrecht

22 augustus, 2016

Gevelreiniging d.m.v. stoomcleanen

De gevelbeplatingen van het bedrijfspand Van Walraven te Mijdrecht zijn door HGT geveltechniek gereinigd. Dit hebben wij gedaan omdat de witte beplatingen in de loop der jaren zwaar vervuild zijn geraakt.

Met onze speciale reinigings techniek hebben wij de beplatingen voor meer dan 95% schoon gekregen. De werkdruk word ter plaatsen afgesteld om schade te voorkomen. De temperatuur van het water waarmee er word gereinigd is 150 graden. (stoomdruk) Doordat het water zo heet word, is er anders gereingd dan bijvoorbeeld een hogedruk machine. Wij kunnen nu reinigen met stoomdruk, hierdoor zal schade aan de ondergrond nagenoeg uitgesloten zijn, en zal de beplatingen stukken schoner worden!

Gevel impregneren

Nadat de beplatingen zijn gereinigd hebben wij deze beschermt met impregneer. Doordat de beplatingen zijn gereinigd staan de poriën van het materiaal open. Word dit niet beschermt dan zal vocht en of vervuiling sneller kunnen indringen of hechten aan het materiaal. Wij brengen daardoor met een speciale impregneer product het materiaal aan. U krijgt hier ook garantie van ons op! 10 jaar garantie op de waterafstootbaarheid van het impregneer product!

 

Terug naar het overzicht