Gevelrenovatie


De gevel van uw pand geeft uitstraling aan het hele pand. Mensen baseren hun eerste indruk van een pand vaak op de conditie van de gevels. HGT Geveltechniek heeft jaren lange ervaring in gevelrenovatie en voert op professionele wijze alle benodigde werkzaamheden uit, zoals:

  • Voegen herstellen
  • Muur herstellen
  • Schoorsteenrenovatie

Waarom gevelrenovatie?

Verouderde gevels vertonen vaak gebreken, zoals slechte voegwerk. Hierdoor ontstaat schade aan het metselwerk. Onderhoud aan gevels is een specialisme waarbij vakkennis en kwaliteitsbeheersing erg belangrijk zijn. De uitvoering van gevelrenovatie door HGT Geveltechniek voorkomt bouwschades en waardevermindering van het vastgoed of uw huis.

Wij ontvangen opdrachten van zowel particulieren als woningbouwcorporaties, Vereniging van Eigenaren (VvE), bedrijven en gemeentelijke en provinciale overheden.
Kijk op onze Nieuwspagina voor een uitgebreid overzicht van de diverse projecten die wij hebben uitgevoerd.

Schoon werken

Uiteraard zorgen wij ervoor dat na de gevelrenovatie alles netjes wordt achtergelaten. Vuil en rommel is afgevoerd. Dat hoort bij de service.

Wilt u weten wat gevelrenovatie door ons wordt aangepakt, neem dan contact op met HGT Geveltechniek. Wij helpen u graag verder.