Gevelreiniging

De gevel van uw woning, gebouw of bedrijfspand kan in de loop der jaren flink vervuild raken. Dit gebeurt tegenwoordig steeds sneller en vaker dan voorheen door de vele agressieve stoffen in de lucht. De kwaliteit en duurzaamheid van de gevels worden negatief beïnvloedt en op den duur kan dat zelfs tot schade leiden.

Gevelreiniging maakt gevels fris en het verhoogd de uitstraling ervan. Het zorgvuldig en verantwoord reinigen van gevels is werk voor professionals. Om bij gevelreiniging de beste methode te kiezen, is specifieke kennis noodzakelijk. Het is dan ook gangbaar om voor elk pand een plan van aanpak te maken welke werkzaamheden er moeten worden uitgevoerd om tot een optimaal resultaat te komen.

Bij beschermde monumenten (Nederland) is gevelreiniging alleen toegestaan als u in het bezit bent van een monumentenvergunning.

HGT Geveltechniek is gespecialiseerd in gevel reinigen en voert de volgende werkzaamheden geregeld uit:

  • Verf verwijderen muur
  • Stoomreinigen
  • Zandstralen
  • Graffiti verwijderen


Onze speciaal opgeleide medewerkers gebruiken voor gevelreiniging duurzame producten en materialen die niet of minder belastend zijn voor mens en milieu.

Wij ontvangen opdrachten van zowel particulieren als woningbouwcorporaties, Vereniging van Eigenaren (VvE), bedrijven en gemeentelijke en provinciale overheden.

Kijk op onze Nieuwspagina voor een uitgebreid overzicht van de diverse projecten die wij hebben uitgevoerd.

Wilt u weten wat goed gevelreiniging voor u kan betekenen, neem dan contact op met HGT Geveltechniek. Wij helpen u graag verder.